Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار همشهری آنلاین، اعضای شورای اسلامی شهر تهران در دویست و چهلمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران، بررسی یک فوریت لایحه اصلاح نرخ بلیت مترو و کرایه خطوط اتوبوس و مینی بوس در تهران را در دستور کار خود داشتند که در نهایت با ۱۰ رای موافق و ۵ رای مخالف یک فوریت این لایحه تصویب شد.

پس از تصویب این لایحه، برخی رسانه‌ها طوری به بازتاب این مصوبه شورای شهر تهران پرداختند که گویی افزایش نرخ کرایه‌های حمل و نقل عمومی قطعی شده و حتی گمانه‌هایی درباره میزان افزایش نرخ هم مطرح شد؛ افزایشی که در صورت وقوع، برای دومین بار در سال ۹۹ اتفاق می‌افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمد علیخانی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران درباره تصویب لایحه شهرداری تهران برای افزایش نرخ بلیط مترو و کرایه اتوبوس، در توئیتر نوشت: برخی به اشتباه خبر دادند که شورای شهر بلیط مترو و اتوبوس را ۲۵ درصد افزایش داده است. لایحه شهرداری صرفا برای بررسی در کمیسیون تخصصی عمران و حمل و نقل تصویب شد و این به معنی افزایش نرخ نیست.

علیخانی همچنین در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت: بلیط مترو و اتوبوس افزایش نیافته است. به جای افزایش نرخ بلیط حمل و نقل عمومی به دنبال راهکارهای جایگزین برای جبران خسارت به شرکت مترو و اتوبوسرانی تهران هستیم.

با وجود اینکه علیخانی از تلاش برای افزایش نیافتن کرایه‌ها می‌گوید، اما حسن خلیل‌آبادی عضو شورای شهر تهران امروز دوشنبه با اشاره به تصویب یک‌ فوریت افزایش دوباره کرایه حمل و نقل عمومی در پایتخت، گفت: این موضوع از سر ناچاری پیش آمده و امیدواریم شهروندان ما را ببخشند.

پس از تصویب این لایحه، محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران هم گفته بود: متاسفانه تصویب شد ولی باید رفت از محل ۷۵ هزار میلیارد تومانی که دولت تسهیلات به شرکت‌ها و سازمان‌هایی که به دلیل کرونا ضرر کرده‌اند اما کسی را اخراج نکرده‌اند، تامین درآمد کرد؛ چراکه مترو و اتوبوسرانی کسی را اخراج نکرده و می‌توان از این روش استفاده کرد.

وی معتقد است: این لایحه می‌رود دولت و تصویب نمی‌شود؛ حتی اگر ما هم رای بدهیم در دولت پذیرفته نمی‌شود، رد می‌شود و جواب نمی‌گیرید.

کد خبر 554955 برچسب‌ها اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه شورای شهر تهران مترو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شورای شهر تهران مترو شورای شهر تهران مترو و اتوبوس افزایش نرخ حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۹۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقف ساخت‌وساز از عوامل اصلی افزایش قیمت مسکن در تهران

سخنگوی شورای شهر تهران گفت: در مدیریت شهری گذشته با یک نگاه فانتزی، یک تصور و تفکری حاکم بود که شهر تهران باید در همان شکل بماند و کار ویژه‌ای انجام نشود؛ این نگاه باعث افزایش قیمت مسکن در پایتخت شد. - اخبار اجتماعی -

علیرضا نادعلی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره شرایط بغرنج مسکن در پایتخت و نقش‌ کم‌کاری و ترک‌فعل‌های مدیران شهری در یک دهه گذشته در ایجاد این وضعیت اظهار کرد: مدیریت شهری در این دوره، نگاه ویژه‌ای را به تامین مسکن داشته است و شورا برای ساخت و ساز در بدو ورود چند موضوع را هدفگذاری کرد.

نادعلی ادامه داد: در مدیریت شهری گذشته یک تصور و تفکری حاکم بود که با یک نگاه فانتزی، شهر تهران در همان شکل بماند و کار ویژه‌ای انجام نشود و فقط برخی از خیابان‌ها سنگ فرش شوند و دوچرخه سورای صورت بپذیرد! شاید این موارد از دور کمی دوست‌داشتنی به‌نظر برسد اما با این نگاه، امکان حل مشکلات مردم وجود ندارد.

وی اضافه کرد: همه موارد اشاره شده در دوره گذشته شرایط نامناسبی را در بخش مسکن تهران ایجاد کرد و مردم جنوب شهر بیشترین خسارت را متحمل شدند؛ باید این موارد اصلاح می‌شد چرا که سرعت در حوزه شهرسازی به اندازه لازم نبود و طولانی شدن صدور پروانه ساختمانی منجر به گلایه شهروندان شده بود و طبعاً شهرداری تهران در دور جدید باید برخی از کوتاهی‌ها را جبران می‌کرد که در یک برنامه‌ای این اقدامات آغاز شد؛ تاکید شورا بر این بوده و هست که این سرعت و تناسب به گونه‌ای باشد که شرط دچار به هم ریختگی نشود.

وی ادامه داد: در همین ارتباط اعضا و ریاست شورای شهر تهران، برنامه‌هایی را طراحی کردند و معتقد بودیم یکی از موضوعاتی که باید در این دوره به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد، بخش مسکن است و اقداماتی برای کاهش زمان صدور پروانه ساختمانی در دستور کار شهرداری تهران قرار گرفت.

چمران: شهرداری تهران برای ساخت مسکن توسط چینی‌ها نیاز به مجوز شورای شهر دارد

سخنگوی شورای شهر تهران با اشاره به اینکه رونق در ساخت و ساز مزیت‌های بسیاری را دارد، اضافه کرد: این موضوع علاوه بر کاهش قیمت مسکن، تاثیر بسزایی نیز در اشتغالزایی دارد که در دوره گذشته با توقف ساخت و ساز در تهران، مجموعه‌ای از اشتغال‌های متفاوت و متعدد متوقف شد و در نهایت این موضوع باعث افزایش قیمت مسکن نیز شد.

نادعلی تاکید کرد: آنچه که مدنظر شورا و شهرداری قرار دارد، اجرای طرح تفصیلی است که در قالب آن، طرح کمربند سبز دیده شده است؛ تاکید آن بر این است که ساختمان در قالب بلندمرتبه‌سازی انجام شود.

انتهای پبام/

دیگر خبرها

  • تغییری در مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی صورت نگرفته است
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • طرح تفصیلی کرج تا خردادماه تصویب می‌شود+فیلم
  • تصویب طرح تفصیلی کرج بعد از ۱۰ سال
  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی
  • توقف ساخت‌وساز از عوامل اصلی افزایش قیمت مسکن در تهران
  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!
  • کنایه معنادار آذری جهرمی به زاکانی و رئیسی؛ نان در «اتوبوس»!
  • کنایه معنادار آذری جهرمی به زاکانی و رئیسی: ظاهرا این روزها نان در «اتوبوس» است
  • خبر خوش شورای نگهبان برای بازنشستگان | افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان از این ماه