Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران با اشاره به اینکه اولین مورد مشکوک ابتلا به کرونا در مترو تهران گزارش شد،‌ گفت: آمار مسافران مترو به شدت کاهش یافته و با محدودیت مالی مواجه شده‌ایم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ فرنوش نوبخت مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران در نشست خبری که به صورت مجازی برگزار شد، درباره اقدامات شرکت مترو جهت مقابله و پیشگیری از بیماری کرونا اظهار داشت: از ابتدای اسفند شرکت بهره‌برداری مترو درگیر موضوع کرونا شده و اولین مورد مشکوک در مترو تهران گزارش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای نظافت و ضدعفونی قطارهای مترو علاوه بر اینکه در طول روز این موضوع انجام می‌گیرد پس از پایان سرویس‌دهی در پایانه‌ها اقدامات لازم در حال انجام است و در 127 ایستگاه مترو نیز در طی روز و آخر شب عملیات ضدعفونی انجام می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران ادامه داد: اقدامات لازم برای تأمین مواد ضدعفونی، ماسک و دستکش برای پرسنل انجام داده‌ایم و نیروهای آتش‌نشانی نیز قطارهای مترو را ضدعفونی کرده‌اند.  علیرغم محدودیت‌هایی که وجود داشته ولی ضدعفونی قطارها و اقدامات لازم را انجام داده‌ایم.

کاهش تعداد مسافران درآمدمان را به شدت کم کرده است

نوبخت در ادامه با اشاره به اینکه کاهش تعداد مسافران درآمد شرکت بهره‌برداری مترو را به شدت کم کرده است گفت:‌با محدودیت مالی به دلیل شیوع کرونا مواجه شده‌ایم تأمین هزینه‌های پیمانکاری ما را دچار مضیقه کرده و تلاش کرده‌ایم که البته مشکلات رفع شود.

فروش کاغذی بلیت ممنوع شده است

وی درباره روند اطلاع‌رسانی و برنامه‌های آموزشی در مترو تهران گفت:‌اطلاع‌رسانی از طریق نصب پوستر و بنر در ایستگاه‌ها و قطارهای مترو انجام گرفته و ایستگاه‌هایی که دارای تلویزیون هستند نیز آموزش مدام در حال پخش برای پرسنل، پیمانکاران و شهروندان است.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران با اعلام اینکه فروش بلیت‌های کاغذی مترو ممنوع شده است گفت:‌از همان ابتدای بروز کرونا فعالیت‌های غرفه‌های غذاخوری محدود و آبخوری‌ها را جمع کردیم. همچنین هواسازهای زیادی برای مترو در نظر گرفته شده است.

سرفاصله حرکت قطارها افزایش نیافته است

نوبخت در پاسخ به این پرسش که آیا سرفاصله حرکت قطارهای مترو به دلیل کاهش مسافر افزایش یافته است گفت:‌خیر ولی درصدد هستیم این اقدام را انجام دهیم چون تعداد مسافر بسیار کم شده و ما باید توان‌مان را برای سال آینده در نظر گیریم.

* ماجرای فروش داروی ضدکرونا در ایستگاه مترو

وی در مورد خبر فروش داروی ضدکرونا در مترو شهرری گفت:‌ما هیچ مجوزی برای فعالیت این افراد نداده‌ایم ولی ظاهراً برخی برای اطلاع‌رسانی در ایستگاه مترو جمع شده بودند و اقدام به فروش این دارو کرده بودند که ما جلوی آن را گرفتیم.

از تعطیلی مترو در شرایط کنونی استقبال می‌کنیم

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران در مورد اینکه آیا فعالیت مترو به دلیل پیشگیری از بروز کرونا متوقف می‌شود یا خیر اظهار داشت: ما تابع نظرات بالادستی هستیم و خیلی از این موضوع استقبال می‌کنیم.

وی بیان داشت:‌پروتکل و برنامه‌ریزی‌های لازم را در این زمینه انجام داده‌ایم و اگر فعالیت متوقف شود در نظر گرفته‌ایم که چه بخشی باید در شرکت بهره‌برداری سر کار حاضر شوند و چه بخشی حضور نیابند و امیدواریم که برای روزهای پایانی سال برنامه‌ای در این زمینه داشته باشیم.

نوبخت افزود: حمل و نقل عمومی در صورتی که ارائه نشود شیوع کرونا نیز پیشگیری می‌شود.

برخی از ایستگاه‌های مترو دارای پایگاه اورژانس

وی خاطرنشان کرد: برخی از ایستگاه‌های مترو نیروهای اورژانس و پایگاه مورد نظر را دارد و برای سایر ایستگاه‌ها نیز ارتباط مستقیم وجود دارد.

وی گفت:‌در صورتی که نیاز به حضور نیروهای اورژانس به دلیل موضوع کرونا باشد ما موضوع را به آنها گزارش می‌دهیم تا اقدامات لازم انجام گیرد.

دستفروش در ایستگاه‌ها نداریم

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران در مورد فعالیت دستفروشان گفت: در مترو فعالیت دستفروشان داخل قطارها است و در ایستگاه‌ها این افراد حضور ندارند که البته در داخل قطارها نیز آمارشان کاهش یافته است.

وی بیان داشت: روزانه 140 قطار وارد سرویس مترو می‌شود و 2340 حرکت قطار داریم بنابر این نمی‌توانیم به صورت کامل داخل قطارها را برای فعالیت دستفروشان رصد کنیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مترو کرونا ویروس کرونا کرونا در ایران مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران قطارهای مترو اقدامات لازم ایستگاه مترو ایستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۰۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای روغن‌های خوراکی آلوده وارداتی چیست؟

مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در واکنش به واردات روغن های خوراکی آلوده توضیحاتی داد.

به گزارش مشرق، یوسف صادقیان، با بیان اینکه روغن‌ها در سال ۱۴۰۰ وارد کشور شده‌اند، گفت: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه‌برداری و آنالیز روغن‌های وارداتی اقدام کرده و بر اساس نتایج آزمایش‌ها، به دلیل مغایرت در باقیمانده سموم کشاورزی دفع آفات نباتی، مجوز ترخیص داده نشد.

وی افزود: پس از درخواست صاحب کالا مبنی بر نمونه‌برداری مجدد، با توجه به اینکه روغن یک کالای استراتژیک است سازمان غذا و دارو بار دیگر از محموله نمونه‌برداری کرده و آزمایش مجدد انجام شد.

به گفته صادقیان، این محموله، ۳ مرحله نمونه‌برداری و ۵ مرحله آزمایش شده؛ متأسفانه در تمامی مراحل باقیمانده سموم دفع آفات نباتی در محصول محرز شده و به صاحب کالا و هم به معاونت غذا و داروی هرمزگان عدم ترخیص، لزوم توقیف محموله و مرجوع آن ابلاغ شد.

وی تصریح کرد: آزمایشات انجام شده از محموله روغن‌های آفتابگردان هم در آزمایشگاه‌های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشور در حوزه غذا انجام شده است؛ بنابراین محموله از نظر سازمان غذا و دارو امکان ترخیص نداشت که به مراجع ذی‌ربط اعلام و اقدامات قانونی توسط مرجع قضائی در حال انجام است تا محموله مرجوع شود.

صادقیان با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو تمامی فرآورده‌های غذایی اعم از مواد اولیه و محصول نهایی وارداتی را در آزمایشگاه‌های معاونت‌های غذا و دارو با حساسیت بالا مورد بررسی قرار می‌دهد، گفت: خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است و در این حوزه اقدامات تخصصی و قانونی متناظر صورت می‌گیرد.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی خط ۹ مترو تهران
  • ماجرای محموله روغن آلوده و مسموم و تاریخ گذشته + واکنش وزارت بهداشت
  • بهره‌برداری از ۱۵۰ پروژه در منطقه ۱۵ با اعتبار ۸۲۴ میلیاردی
  • ماجرای روغن‌های خوراکی آلوده وارداتی چیست؟
  • ماجرای ترخیص روغن‌های آلوده به سموم چیست؟
  • خدمات‌رسانی مترو در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب
  • ویژه برنامه‌های فرهنگی مترو تهران در نمایشگاه بین المللی کتاب
  • ماجرای جنجالی روغن‌های آلوده در کشور چه بود؟
  • همراهی متروی تهران با نمایشگاه بین‌المللی کتاب
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟